Get Adobe Flash playerHFB Elektro

Singraven 60

7608  BE  Almelo


06-48121439

hfboertien@hfbelektro.nl

Draadloos schakelen

Moeller Electric B.V. zet met dit zelf ontwikkelde draadloze schakelsysteem een nieuwe maatstaf op het gebied van de draadloze schakeltechniek.

Het nieuwe systeem valt op door zijn betrouwbaarheid, eenvoud, snelle en vooral schone manier van montage (zonder hak en breekwerk) en de zeer eenvoudige manier van inbedrijfname.

Door gebruik te maken van de speciaal voor draadloze schakeltechniek bestemde 868 MHz frequentieband is een betrouwbare signaaloverdracht gewaarborgd.

Met het draadloze schakelsysteem zijn in een woning of in een kantoorgebouw talrijke toepassingen te realiseren. Denk hierbij aan het schakelen en dimmen van verlichting, het op- en neer laten van rolluiken, alarmeringen, enzovoort.

Het aansturen gebeurt via een draadloze zender en zogenaamde actoren. Deze actoren zijn kleine ontvangers die eenvoudig decentraal in een inbouwdoos, boven een verlaagd plafond of in een aan te sturen apparaat ingebouwd kunnen worden. Deze actoren schakelen of besturen de elektrische apparaten zoals lampen of rolluiken.

http://benelux.moeller.net/nl/index.jsp