Get Adobe Flash playerHFB Elektro

Singraven 60

7608  BE  Almelo


06-48121439

hfboertien@hfbelektro.nl

Spaarlampen

MEGAMAN is toonaangevend in de technologie voor spaarlampen met een overvloed aan innovatieve oplossingen.


INGENIUM technologie Verlengt de levensduur van de spaarlamp tot 15.000 uur, vergroot het aantal schakelmomenten naar 600.000 keer en schakelt, door de voorverwarming, binnen 1 seconde aan.


DorS DIM Technologie MEGAMAN lampen zijn nu dimbaar d.m.v. gewone lichtschakelaars, zodat er gemakkelijk verschillende lichtsferen gecreëerd kunnen worden. 


SENSOR LIGHT De MEGAMAN SENSOR LIGHT is uitgerust met een ingenieuze lichtsensor, die de lamp automatisch doet oplichten wanneer het donker wordt en uitgaat wanneer het licht wordt.


CLUSTERLITE Formidabele verlichting speciaal gemaakt voor commercieel en industrieel gebruik.

De MEGAMAN CLUSTERLITE produceert formidabele verlichting met uitzonderlijk hoog lumenbehoud, waardoor het de perfecte vervanger is van industriële type lampen zoals de Halogeen metaalhalogenide lampen en de Hogedruk kwik/wolfraam lampen. zie catalogus Clusterlite art. nr. 9133


MEGAMAN is uniek want we maken uw dromen waar.


’s Werelds eerste spaarlampen met reflector, leverbaar in R50, R63, R80, GU10, PAR en AR111 voor vervanging van halogeen en gloeilamp reflectoren.MEGAMAN hecht veel waarde aan de esthetische vormgeving van spaarlampen en uiteraard de toepassing daarvan in armaturen. Daarom zijn de Classic, Candle en Softlight modellen uitgevoerd met lichtdoorlatende behuizingen voor rondom verlichting.Heeft u er ooit aan gedacht uw eigen sfeerverlichting te creëren terwijl u energie bespaart? Kunt u zich voorstellen dat er nu serie spaarlampen nu dimbaar zijn zonder de noodzaak van een kostbare installatie? Laat u zich verrassen door de MEGAMAN® DIMBARE Serie, die dimmen van energiebesparende lampen mogelijk maakt met het gebruik van conventionele dimschakelaars.

www.megaman.nl