Get Adobe Flash playerHFB Elektro

Singraven 60

7608  BE  Almelo


06-48121439

hfboertien@hfbelektro.nl

Klemko “high power LED “ modules maken LED verlichting serieus!

De verlichtingsindustrie maakt turbulente ontwikkelingen door met de komst van de Highpower LEDs.

Klemko heeft met het ‘Lumoluce’ led verlichtingsprogramma een echte doorbraak bereikt. De lichtstroom die gericht uit een led module wordt gehaald heeft het kritische niveau voor brede toepassingen overschreden. Door toepassing van hoogwaardige LED modules gecombineerd met superieure optische technologie straalt de lichtstroom geconcentreerd in een bundel van 40°. Het is nu mogelijk om bestaande verlichting om te bouwen naar Klemko highpower LED verlichting.


De voordelen:

  • Enorme reductie stroomverbruik
  • Afname afvalberg i.v.m. 50.000 branduren
  • Volledig recyclebaar
  • Reductie CO2 uitstoot

Klemko “Lumoluce”
Klemko Lumoluce LED programma bestaat uit geborstelde, geanodiseerde aluminium inbouw- en opbouw armaturen en LED modules. Alle LED modules worden geleverd met voorgemonteerde kabels en connectoren zodat deze “klik en klaar”op de Led driver aangesloten kunnen worden.

De LED modules zijn leverbaar in 3 verschillende kleuren wit (coolwit 6000K –natuurlijkwit 3600Kwarmwit 3150K) en in rood, groen, blauw en amber. De modules kunnen “klik en klaar” in de armaturen worden gemonteerd of kunnen zelfstandig direct in plafonds ingebouwd worden. De modules zijn 360° verstelbaar.

Luzern serie
De inbouwarmaturen zijn leverbaar in een enkelvoudige t/m vijfvoudige uitvoering en in een ronde of rechthoekige vorm. Deze inbouwarmaturen kunnen bestaande halogeen inbouwspots één op één vervangen. Deze armaturen met LED’s hebben een zeer hoogwaardige kwaliteit en zijn een genot voor het oog.

Luxor serie
Een complete richtspot van 40° met een inbouwdiameter van 45mm. Voorzien van veren en is over 360° te richten

LUGO serie.
Een muur inbouwarmatuur die als up- of downlight in muren of plafonds kan worden gemonteerd.

Drivers
Zeer belangrijk voor de LED modules is een goede driver die de juiste spanning en de juiste constante stroom levert. Het gemak voor de installateur is dat de driver zelf zijn spanning aanpast aan het aantal LED modules die worden aangesloten. In het driver programma zijn ook drivers voor 12 en 24volt primaire spanning leverbaar. (oa. jachten, auto’s, caravans)

PRIMEUR
De Klemko driver 876804 is nu ook leverbaar in een primair dimbare uitvoering die met een standaard Klemko phaseafsnijdingsdimmer kan worden bestuurd. Hierdoor is het mogelijk om gedimde halogeenverlichting over de bestaande bekabeling te vervangen met Klemko LED verlichting. Er kunnen t/m 5 led modules gelijktijdig worden aangesloten.

De LED zal naar verwachting praktisch alle huidige lichtbronnen gaan vervangen “Geen gloeilampen of halogeen maar LED it be Klemko”.

Zie voor meer informatie www.klemko.nl en download de prospectus.